Ontdek alles over de voordelen van Shopify Plus voor jouw webshop

Als je online ondernemer bent, ben je vast op de hoogte van alle verschillende CMS-mogelijkheden die er zijn. Of je nu net begonnen bent met een webshop en je eerste duizenden euro's aan omzet hebt gedraaid of dat je een doorgewinterde online ondernemer met een miljoenenomzet bent, voor iedere fase van een webshop is er een geschikt CMS. Denk hierbij aan Lightspeed, Magento of Shopware. Maar ook Shopify is een van de vele goede mogelijkheden. Shopify heeft de laatste jaren ontzettend hard aan de weg getimmerd en hun platform sterk verbeterd. Waar kleine webwinkels het goed doen op de software van Shopify, kunnen ook grote webshops uitstekend draaien op Shopify door hun Shopify Plus oplossing. Lees snel verder en ontdek de voordelen van Shopify Plus. Mogelijk dat je jouw webshop hier namelijk ook naartoe over wilt zetten.

De voordelen van Shopify Plus op een rij 

Shopify Plus is flexibel, schaalbaar, dynamisch en het biedt je de mogelijkheid om je echt te onderscheiden van je concurrenten. Shopify Plus is een logische stap als je al op Shopify draait en je merkt dat jouw webshop sterk doorgroeit. Wanneer laadtijden oplopen, je niet helemaal meer tevreden bent met het huidige design en je onverwacht grote bezoekersaantallen genereert kan het tijd zijn om ver te stappen naar de Plus versie. 

Een aantal voordelen op een rij zijn de:

  • Launchpad voor promotie en campagnes
  • Shopify scripts voor het toepassingen van automatische kortingen 
  • Shopify Flow voor automatisering van bepaalde taken 
  • 24/7 ondersteuning 
  • Een gepersonaliseerde betaalomgeving met verschillende betaalmogelijkheden 
  • Meer API-toegangen en een ongelimiteerde bandbreedte

Zoals je kunt lezen zijn er dus tal van voordelen die de Plus versie ontzettend interessant maken. 

Een tip aan ondernemers die online willen verkopen 

Een tip die ik graag zou willen meegeven is om je altijd goed te oriënteren en te laten informeren. Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden als je kijkt naar webshops. Zo dien je na te denken over je CMS, je hosting, online marketing mogelijkheden, developers en nog veel meer. Ga met meerdere partijen het gesprek aan en vraag vooral naar cases en soortgelijke projecten. Dit helpt vast en zeker bij het maken van een goede onderbouwde keuze. Een website laten bouwen is iets wat je doet wanneer je zeker bent van je zaak, zeker omdat het een groot kostenplaatje met zich mee kan brengen. Ik weet in ieder geval zeker dat wanneer je de volgende stap wil zetten online, je met Shopify Plus goed uit de voeten kunt. 

Aanbevolen artikelen